Vind uw reis

Reizen tonen

Wetenschappelijke
reisleiders

Reisleiders in
woord en beeld

Alle reisleiders

Reizen in goed gezelschap

Academische Reizen biedt
een breed scala aan culturele
reizen in klein gezelschap.

Alle reizen tonen

Brochure


Vraag onze brochure aan!

Brochure aanvraag

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en actuele informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer
achter en wij bellen u zo
spoedig mogelijk terug...

Bel mij terug
HomeThema'sJubileumreizen


Jubileumreizen
Al drie decennia staat Voyage & Culture voor een individuele stijl van verrijkende reizen. Dat betreft niet alleen kunstzinnige en historische hoogtepunten, maar ook bijzondere landschappen en contact met de samenleving.

Afgelopen jaren hebben wij bewezen dat groepsreizen voor individualisten geen contradictie is: de originaliteit van onze programma’s en de thematische invalshoeken bepalen waarom mensen kiezen voor onze reizen. Met kwaliteit, kleinschaligheid, deskundigheid en authenticiteit als de hoekstenen van onze culturele reisprogramma’s laten wij ons inspireren door de verwondering over de plek, in historische en culturele context. Een genuanceerd wereldbeeld overbrengen is ons ideële streven.
We vieren het jubileumjaar 2019 met een bloemlezing van onze ‘bestsellers’, nieuwe reizen en bijzondere samenwerkingen met toonaangevende culturele instellingen. Onderwerpen als literatuur, architectuur, (kunst)geschiedenis en de actualiteit komen zoals altijd aan de orde. Onze banden met Staatsmuseum de Hermitage worden aangehaald met een bijzondere ‘255 jaar Hermitage-reis’ onder leiding van Ernst Veen, oprichter van de Hermitage Amsterdam. Liefhebbers van de Zijderoute worden getrakteerd op een bijzondere reis naar Oezbekistan, met nadruk op het immaterieel erfgoed textiel, onder leiding van Rouslan Nimetoullaev en Aziz Bekkaoui, internationaal gevierd vormgever en modeontwerper. Alexander Münninghoff neemt de reizigers mee in de onmetelijkheid van Siberië. De kers op onze jubileumtaart is de bootreis met zeilschip de Star Flyer over de ‘Mare Nostrum’, de Middellandse zee, met lezingen en concerten aan boord.

Geniet van bijzondere bestemmingen met levendige historische binnensteden, verrassende museale collecties en schitterende monumenten uit vervlogen tijden, die u niet snel zelf bezoekt. Laat u inspireren door begeesterde vertellers die de bestemmingen voor u tot leven brengen en vergroot uw kennis op een enerverende reis!
Sta ons toe u ons jubileumjaar met u te delen!

Populaire jubileumreizenreizen

Kunst in de Golfstaten Kunst in de Golfstaten
vanaf: € 2.995
Meer weten?
Oogstrelende schoonheid van de Grote Zijderoute (Jubileumreis) Oogstrelende schoonheid van de Grote Zijderoute (Jubileumreis)
vanaf: € 2.995
Meer weten?
Modern Japan Modern Japan
vanaf: € 5.395
Meer weten?
255 jaar Hermitage (Jubileumreis) 255 jaar Hermitage (Jubileumreis)
vanaf: € 1.395
Meer weten?
Alle jubileumreizenreizen bekijken

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 623 83 68 info@voyageculture.nl
  • Volg ons via Facebook