Vind uw reis

Reizen tonen

Wetenschappelijke
reisleiders

Reisleiders in
woord en beeld

Alle reisleiders

Reizen in goed gezelschap

Academische Reizen biedt
een breed scala aan culturele
reizen in klein gezelschap.

Alle reizen tonen

Brochure


Vraag onze brochure aan!

Brochure aanvraag

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en actuele informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer
achter en wij bellen u zo
spoedig mogelijk terug...

Bel mij terug
HomeThema's

Themareizen

De reizen van Voyage & Culture kennen verschillende invalshoeken. De hoofdthema’s zijn kunst, architectuur, geschiedenis en cultuur. Bevlogen en gespecialiseerde begeleiders, historici, kunstkenners en conservatoren bieden u vanuit de betreffende invalshoek een diepgaande kennismaking met de bestemming.

Geschiedenis

Vanuit een vakgebied als bijvoorbeeld politieke geschiedenis, kunst- of muziekgeschiedenis krijgt u inzicht in culturen en volken uit het verleden. Afhankelijk van de te bezoeken regio kunt u door verschillende perioden uit de geschiedenis reizen. Zo kan de nadruk worden gelegd op de Oudheid of op de moderne geschiedenis, maar ook kan een combinatie van verschillende historische hoogtepunten aan de orde komen.

Kunst

Onze kunstreizen brengen u niet alleen naar steden die ontelbare schatten herbergen, naar musea, aansprekende tentoonstellingen of particuliere kunstcollecties. U komt ook in contact met gerenommeerde kunstenaars, conservatoren of eigenaren van kunstcollecties. Bovendien kunt u, afhankelijk van uw bestemming, op eigen gelegenheid opera’s of dansvoorstellingen bezoeken in vermaarde theaters als bijvoorbeeld het voormalig Kirov Theater in St. Petersburg.

Cultuur

Tijdens de cultuurreizen wordt de aandacht gevestigd op cultuuruitingen van verschillende aard, of ligt het accent op onderwerpen als literatuur, muziek of cultureel erfgoed. Een uitgekiend programma plaatst de culturele hoogtepunten in de context van de regio. Ook heeft u vrije tijd om een bepaald aspect op uw bestemming zelf verder uit te diepen en bijvoorbeeld een opera- of balletvoorstelling bij te wonen.

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 623 83 68 info@voyageculture.nl
  • Volg ons via Facebook