Vind uw reis

Reizen tonen

Wetenschappelijke
reisleiders

Reisleiders in
woord en beeld

Alle reisleiders

Reizen in goed gezelschap

Academische Reizen biedt
een breed scala aan culturele
reizen in klein gezelschap.

Alle reizen tonen

Brochure


Vraag onze brochure aan!

Brochure aanvraag

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en actuele informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer
achter en wij bellen u zo
spoedig mogelijk terug...

Bel mij terug
HomeReisleidersDrs. Frederik Erens / John de Jonge

Drs. Frederik Erens

    Frederik Erens studeerde politieke en Europese geschiedenis aan de Rijksuniversiteit Utrecht. Hij is met name gespecialiseerd in de geschiedenis en actuele ontwikkelingen van de Baltische landen, waar hij talloze cultuurhistorische reizen heeft geleid. Verder leidde hij al reizen naar Noord-Polen en Kaliningrad. Daarnaast heeft hij zich verdiept in de geschiedenis van de Nederlanden, Duitsland,
Midden-Europa, Zuid Afrika, Nederlands-Indië en Indonesië. Op het gebied van kunstgeschiedenis heeft hij speciale voorkeur voor de architectuur en toegepaste kunst uit de periode 1880-1940.  

John de Jonge

  John de Jonge is gepassioneerd Litouwen, Letland en Estland specialist en ervaringsdeskundige. Hij is betrokken bij de Nederlands-Baltische Vereniging, schreef talrijke artikelen over het Balticum, werkte mee aan verschillende boekpublicaties over de Baltische landen en geeft lezingen en cursussen. Hij is gespecialiseerd in de cultuurgeschiedenis en maatschappelijke ontwikkelingen in de Baltische landen en maakte zelf de coup tegen Gorbatsjov in augustus 1991 vanuit Riga mee. Hij begeleidt al jaren reizen naar deze regio en andere bestemmingen als Noord-Polen, Berlijn en Sint Petersburg. Zijn interesse gaat vooral uit naar (Noord)Oost- en Midden Europa en Scandinavië.
Reis met Drs. Frederik Erens / John de Jonge:
Baltische Landen

Estland, Letland en Litouwen waren eeuwenlang speelbal van de grote mogendheden. Slechts een korte periode, van 1918 tot 1940, waren ze onafhankelijk, maar sinds 1991 staan deze landen opnieuw op de kaart van Europa.

Drs. Frederik Erens / John de Jonge Drs. Frederik Erens / John de Jonge
vanaf: € 1.295
Meer weten?
Baltische Landen

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 623 83 68 info@voyageculture.nl
  • Volg ons via Facebook