Vind uw reis

Reizen tonen

Wetenschappelijke
reisleiders

Reisleiders in
woord en beeld

Alle reisleiders

Reizen in goed gezelschap

Academische Reizen biedt
een breed scala aan culturele
reizen in klein gezelschap.

Alle reizen tonen

Brochure


Vraag onze brochure aan!

Brochure aanvraag

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en actuele informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer
achter en wij bellen u zo
spoedig mogelijk terug...

Bel mij terug

Goed verzekerd op Reis


Voyage & Culture biedt u in samenwerking met de "Europeesche Verzekeringen" een aantal reisverzekeringen die u kunt afsluiten om uw reis optimaal te verzekeren. Kwaliteit in dienstverlening staat hierbij voorop.

Bent u via Voyage & Culture verzekerd bij de 'Europeesche' en heeft u hulp nodig tijdens uw reis? Of het telefoonnummer van de dichtstbijzijnde dokter? Dan kunt u de Europeesche Hulplijn (tel. 0031-20 651 5777) dag en nacht bellen. Onze medewerkers helpen u snel en goed. Met de Kortlopende Reisverzekering bent u standaard verzekerd van deskundige hulp wereldwijd. Een geruststellend idee.

Onze reisadviseurs adviseren u graag over de beste verzekering voor uw reis. Wilt u een verzekering afsluiten? Bel dan met onze reisafdeling: 020-623 83 68. Een verzekering is dezelfde dag nog geregeld!

Kortlopende reisverzekering

U kunt uw kortlopende reisverzekering zelf samenstellen. U kunt zelf kiezen uit de drie varianten Basis, Comfort en Optimaal. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reis. U heeft standaard Europadekking. Voor een reis buiten Europa kunt u alle 3 de varianten uitbreiden met Werelddekking.

1. Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd
Met de Basis reisverzekering bent u goed verzekerd voor de belangrijkste risico’s tijdens uw reis, u krijgt deskundige hulpverlening via de Europeesche Hulplijn en heeft recht op enkele belangrijke vergoedingen. Bijvoorbeeld als u per ongeluk iets stuk¬maakt in uw hotelkamer of vakantiehuis. Of als u plotseling extra reis- of telefoonkosten heeft.
2. Comfort: meer dan ruime vergoedingen
De Comfort reisverzekering biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort krijgt u ruimere vergoedingen voor de dekkingen die u kiest, zoals geneeskundige kosten, ongevallen of bagage.
3. Optimaal: alles perfect geregeld
Wilt u geen enkel risico nemen? Dan is de Optimaal reisverzekering van de Europeesche perfect voor u. Bagage, geneeskundige kosten en rechtsbijstand zijn standaard meeverzekerd. Bovendien vergoeden wij voor uw bagage tot twee jaar oud de nieuwwaarde, zonder eigen risico!

Doorlopende reisverzekering

Zonder zorgen op vakantie. Waar u ook naartoe gaat, met een reisverzekering van de Europeesche gaat u goed voorbereid op vakantie. Gaat u vaker per jaar op vakantie of weekendjes weg? Dan heeft u met de doorlopende reisverzekering meteen al uw trips verzekerd. U kunt kiezen uit de varianten Basis, Comfort en Optimaal. Hiermee bepaalt u zelf hoe goed u verzekerd bent. Daarnaast kunt u uw verzekering uitbreiden met diverse dekkingen, zodat deze volledig aansluit op uw reizen. En bent u het hele jaar door verzekerd. Ideaal, als u meerdere keren op reis gaat!

1. Basis: de belangrijkste risico’s verzekerd
Met de variant Basis bent u goed verzekerd. Zo bent u per reis zestig dagen aaneengesloten verzekerd voor deskundige hulpverlening via de Europeesche Hulplijn. Daarnaast heeft u recht op enkele belangrijke vergoedingen. Zo zijn alle kosten van personenhulp standaard tegen kostprijs gedekt en is bagage tot € 1000,- per persoon per reis gedekt. Heeft u de dekking geneeskundige kosten meeverzekerd? Dan krijgt u alle onverwachte medische kosten standaard vergoed.
2. Comfort: meer dan ruime vergoedingen
De variant Comfort van de Europeesche biedt meer dan de Basis reisverzekering. Met Comfort verzekert u zich bijvoorbeeld per reis voor negentig dagen aaneengesloten. En ook hierbij zijn alle kosten van personenhulp standaard tegen kostprijs gedekt. Bij de variant Comfort is uw bagage bovendien tot € 3000,- per persoon per reis gedekt. Heeft u de dekking geneeskundige kosten meeverzekerd? Dan krijgt u alle onverwachte medische kosten standaard vergoed.
3. Optimaal: alles perfect geregeld
Wilt u geen enkel risico nemen en gewoon met een zeker gevoel op reis gaan? Dan is de variant Optimaal van de Europeesche perfect voor u. Met deze uitgebreide reisverzekering zijn de kosten van personenhulp standaard tegen kostprijs gedekt. En uw bagage is zelfs tot € 5000,- per persoon per reis gedekt. Bovendien is uw bagage tot twee jaar oud voor de nieuwwaarde verzekerd, zonder eigen risico! Heeft u de dekking geneeskundige kosten meeverzekerd? Dan krijgt u alle onverwachte medische kosten standaard vergoed. En gaat u lang reizen dan bent u maar liefst 180 dagen aaneengesloten verzekerd, wereldwijd.

Kortlopende annuleringsverzekering

U heeft een heerlijke vakantie in het vooruitzicht. Dan mag een annuleringsverzekering niet ontbreken. Want het kan gebeuren dat een geboekte reis niet door kan gaan of dat u halverwege terug naar huis moet. Een annuleringsverzekering van de Europeesche is ideaal. Want die geldt niet alleen voor vertrek, maar ook tijdens uw vakantie. U kunt uw annuleringsverzekering volledig aanpassen aan uw wensen. U heeft de keuze uit twee verzekeringen: een standaard Annuleringsverzekering of een Allrisk Annuleringsverzekering.

1. Annuleringsverzekering: wat is standaard verzekerd?
Met onze standaard Annuleringsverzekering bent u goed verzekerd. Naast de kosten van de annulering zijn ook de kosten van de ongebruikte reisdagen verzekerd. Dus mist u een deel van uw reis, dan ontvangt u van ons een vergoeding voor iedere dag dat u niet van uw reis heeft kunnen genieten. En heeft u zelf uw reis, bijvoorbeeld vliegticket, hotel en autohuur, samengesteld en valt een van de onderdelen uit? Dan vergoeden wij de wijzigings- of annuleringskosten van de overige onderdelen.
2. Allrisk Annuleringsverzekering
Wilt u zelf kunnen bepalen om welke reden u uw geboekte reis annuleert? Kies dan voor onze Allrisk Annuleringsverzekering. U kunt dan niet alleen een beroep doen op de annuleringsredenen die in de voorwaarden van de basisverzekering staan, maar mag zelf bepalen om welke reden u niet op vakantie wilt. U krijgt voor deze extra annuleringsredenen dan 75% van uw annuleringskosten vergoed. Raadpleeg de voorwaarden voor de uitzonderingen.

Doorlopende annuleringsverzekering

Voor de doorlopende annuleringsverzekering gelden dezelfde voorwaarden als voor de kortlopende annuleringsverzekering. Alleen bent u met de doorlopende annuleringsverzekering het hele jaar door verzekerd voor de kosten van annulering. Handig als u vaker dan één keer per jaar op reis gaat!

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 623 83 68 info@voyageculture.nl
  • Volg ons via Facebook