Vind uw reis

Reizen tonen

Wetenschappelijke
reisleiders

Reisleiders in
woord en beeld

Alle reisleiders

Reizen in goed gezelschap

Academische Reizen biedt
een breed scala aan culturele
reizen in klein gezelschap.

Alle reizen tonen

Brochure


Vraag onze brochure aan!

Brochure aanvraag

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en actuele informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer
achter en wij bellen u zo
spoedig mogelijk terug...

Bel mij terug

Nieuwe wegen

Kwaliteit en kleinschaligheid, deskundigheid en de zoektocht naar authenticiteit. Aan de hand van deze vier uitgangspunten, die al meer dan 25 jaar voor ons gelden, stellen wij ieder jaar een bijzonder cultureel reisprogramma voor u samen.

Vanaf haar begin biedt Voyage & Culture een individuele stijl van reizen. ’Voyage’ staat bij ons voor ontdekkingsreis en onder ‘culture’ scharen wij niet alleen musea, theaters en concertzalen, maar ook cultuurhistorie in bredere zin, zoals karakteristieke landschappen en plaatselijke zeden en gebruiken.

Gaandeweg verbreedden zich de uitgangspunten en doelstellingen van onze reizen. Sfeervolle, authentieke restaurants en goede, veelal gunstig gelegen hotels zijn onderdeel van de reiservaring en dragen sterk bij tot plezier. Specialistische begeleiders, liefst niet de traditionele toeristische gidsen, maar vakmensen verbeelden op aansprekende wijze de thematiek van de reis. Wij openden voor u deuren die voor velen gesloten bleven, zoals die van de particuliere kunstcollecties en de depots van de Hermitage, wij maakten atelierbezoek mogelijk, bezochten repetities en premières en verkeerden backstage in beroemde theaters.

De formule heeft zich in de afgelopen decennia bewezen. Voor talloze culturele instellingen werden de (vrienden)reizen aan ons toevertrouwd. Zo organiseerden wij reizen voor Het Stedelijk Museum, Het Rijksmuseum Twenthe, Het Nationale Ballet en Het Orkest van de achttiende Eeuw, Het Nederlands Dans Theater en de Vrije Academie. Daarnaast heeft ons bedrijf nauwe banden met vele musea in het buitenland, waarbij de oudste samenwerking – die met het Staatsmuseum Hermitage in St. Petersburg – al meer dan 20 jaren telt. Ook voeren wij sinds 2005 reizen uit namens de NRC Handelsblad Academie naar aansprekende plekken op de wereld. Deze reizen worden rijkelijk opgeluisterd met lezingen van toonaangevende deskundigen over actuele, geschiedkundige, filosofische, sociaaleconomische, culturele en/of politieke onderwerpen.

Op deze website vindt u de reizen die Voyage & Culture aanbiedt. Dit reisaanbod wordt gedurende het hele jaar aangevuld met informatie over nieuwe reizen.

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 623 83 68 info@voyageculture.nl
  • Volg ons via Facebook