Vind uw reis

Reizen tonen

Wetenschappelijke
reisleiders

Reisleiders in
woord en beeld

Alle reisleiders

Reizen in goed gezelschap

Academische Reizen biedt
een breed scala aan culturele
reizen in klein gezelschap.

Alle reizen tonen

Brochure


Vraag onze brochure aan!

Brochure aanvraag

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en actuele informatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Bel mij terug

Laat uw telefoonnummer
achter en wij bellen u zo
spoedig mogelijk terug...

Bel mij terug
HomeActueelColumn

Column

Wij voorzien u graag van extra achtergrondinformatie. Over reizen, over bestemmingen of over onze organisatie zelf. Een blik van een ‘insider’. Lees met regelmaat onze nieuwe columns.

Culturele groepsreizen voor individualisten

Al 25 jaar staat Voyage & Culture voor een individuele stijl van buitengewone reizen - ‘Voyage’ als ontdekkingsreis, verrijkt met de meest uitgelezen vorm van ‘Culture’.  

Groepsreizen voor individualisten – het lijkt een contradictie, maar de eigenheid van onze programma’s en de thematische invalshoeken bepalen waarom mensen kiezen voor onze reizen. Voyage & Culture biedt een zorgvuldige afstemming van een goed doordacht concept, begeleiding door deskundigen en bezoek aan díe plekken die voor een individuele reiziger tot het onmogelijke behoren. Zowel kunstzinnige en historische hoogtepunten alsook bijzondere landschappen en de veelvormigheid van het dagelijks leven komen aan bod.

Onze reizen zijn deels gebaseerd op samenwerking met toonaangevende, culturele instellingen. Ieder jaar bieden we u zowel vertrouwde reizen en bestemmingen als nieuwe unieke en bijzondere reizen met medewerking van specialisten. Onder anderen Alexander Münninghoff, Hubert Smeets, Willem Melching en Maarten van Rossem zijn al eens meegereisd om uw reis nog meer verdieping te geven en nieuwe inzichten te bieden over bepaalde onderwerpen en bestemmingen.

De reizen van Voyage & Culture gaan bijvoorbeeld van de rivieren van Rusland naar magische bestemmingen als Oezbekistan, Georgië, Iran, China en – dichterbij, Italië, Spanje en de Baltische Landen. Dit is slechts een greep uit het (wisselende) programma, waarbij u geniet van bijzondere bestemmingen met levendige historische binnensteden, prachtige museumcollecties en schitterende monumenten uit vervlogen tijden, die u wellicht niet snel zelf bezoekt. Tijdens de reizen komen onderwerpen uit literatuur & cultuur, architectuur & (kunst)geschiedenis en de actualiteit aan de orde. Laat u inspireren door begeesterde vertellers die de bestemmingen voor u tot leven brengen en vergroot uw kennis op locatie.

Wij wensen u mooie culturele ontdekkingen!
Natalia Didier-Konstantinova

Lees verder
Culturele groepsreizen voor individualisten

Bewaarde
reizen

Larenweg 40, 5234 KA 's-Hertogenbosch 020 623 83 68 info@voyageculture.nl
  • Volg ons via Facebook

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van onze nieuwe reizen en actuele informatie.